Bij Margo Tiemens, kunt u voor meerdere soorten bloemwerk terecht.

Zo kunt u, uw wekelijks laten verrassen met vers bloemwerk, in abonnement vorm.  Al dit bloemwerk wordt geleverd op leenvazen.

Ook voor evenementen levert Margo Tiemens bloemwerk. Dit wordt ruim voor de evenement datum besproken waardoor er passend gestileerd bloemwerk op de gewenste datum geleverd kan worden.

 

Margo Tiemens maakt rouwbloemwerk op maat. U hoeft in de zware periode dat u zich op een uitvaart voorbereid, niet naar de bloemenwinkel om bloemwerk te bespreken, maar Margo Tiemens bespreekt het bloemwerk bij u aan huis, zodat u alle tijd en het juiste advies krijgt bij het maken van een passende bloemen keuze als ''laatste groet''

 

Trouwen, ook bij bruiloften draagt Margo Tiemens graag haar steentje bij. Zij vind het fantastisch om de juiste bloemen uit te zoeken voor bij uw droomjurk en dat de bloemen dan ook nog eens matchen bij de kleding van uw partner. Hierbij worden eventueel ook de bloemen voor op de trouwlocatie, uw trouwvervoer de feestlocatie en niet te vergeten, de corsages voor uw dag gasten besproken. 

 

Bloemwerk op bestelling, u kunt ook als u iemand wil feliciteren, iemand beterschap wil wensen of gewoon als u iemand wil laten weten hoeveel u van iemand houd, bloemen bestellen.

 

Volg voor de laatste nieuwtjes wat Margo Tiemens doet haar Facebook pagina en Instagram.